CO JE U NÁS NOVÉHO?

Přečti si, kterého chlupáčka jsme nedávno přivítali před našimi fotoaparáty a jaké další focení pro Tebe v brzké době chystáme!

V neděli 29. ledna 2023 vyrazila fotografka Klára za majitelkou pejsků dvou plemen, jezevčíka a alpského jezevčíkovitého brakýře v Olomouci ke Galerii Šantovka. Společně s majitelkou fotografovaly v zákoutích krásného parku, kde oba pejskové naprosto dokonale pózovali před objektivem.

V pondělí 16. ledna 2023 se setkala fotografka Klára spolu s páníčky a jejich pejskem plemene Jack Russell teriér. Setkání za účelem fotografování se uskutečnilo v Jičíně u Valdštejnské lodžie. Všichni si společně užili krásně strávený čas, jehož výsledkem je sada fotografií, která dělá majitelům velkou radost.

Shih Tzu

15.12.2022

Čtvrtek 15. prosince 2022 patřil fotografce Renatě a páníčkům, kteří za fotografkou vyrazili do Radimovic u Všerub spolu se svým báječným psím parťákem. Pejsek skvěle pózoval před objektivem a povedlo se tak nafotit jeho krásné portréty, akční pohybové fotografie a došlo i na společné fotografie.

Ve čtvrtek 13. října 2022 vyrazil fotograf Martin s paničkou Janou a její pejskem plemene border kolie na jeho oblíbené místo k Nejmenší pražské rozhledně. Fotili společně na zdejších cestách a loukách. Během setkání se povedlo nafotit spoustu krásných portrétů, momentek, ale také společných fotek.

Kočičky

22.11.2022

V úterý 22. listopadu 2022 se setkala fotografka Klára spolu s paničkou a jejími třemi kočičkami. Setkání za účelem fotografování se uskutečnilo nedaleko domova na přilehlé louce. Všichni si společně užili krásně strávený čas, jehož výsledkem je sada fotografií, která dělá majitelce velkou radost.

Border kolie

21.11.2022

V pondělí 21. listopadu 2022 vyrazil fotograf Martin za páníčky a jejich čtyřměsíčním štěňátkem plemene border kolie do Kunratického lesa. Fotili společně v krásném prostředí parku a ničemu nevadilo, že byl deštivý den. Během setkání se povedlo nafotit spoustu krásných portrétů, ale také společných fotek.

V pondělí 31. října 2022 vyrazil fotograf Martin za paničkou Janou a jejími třemi dlouhosrstými koliemi do Horních Počernic. Fotili společně na krásné a rozlehlé zahradě paničky Jany. Během setkání se povedlo nafotit spoustu krásných portrétů, ale také společných fotek.

V pátek 21. října 2022 vyrazil fotograf Martin s páníčky a jejich pejsky plemene velkého švýcarského salašnického psa a bernského salašnického psa na krásná místa do skla a roklí nedaleko Mužského. Fotili společně ve zdejších lesích, na kamenech a skálách. Během setkání se povedlo nafotit spoustu krásných portrétů, momentek, ale také společných...

V neděli 16. října 2022 se setkala fotografka Kateřina spolu s páníčky a jejich báječným psím parťákem plemene sibiřský husky. Setkání za účelem fotografování se uskutečnilo v nádherném prostředí lesa, ve kterém je ukryto nemálo nádherných zákoutí, ve kterých to pejskům jednoduše sluší. A tak si společně užili krásně strávený čas, jehož...

Border kolie

13.10.2022

Ve čtvrtek 13. října 2022 vyrazil fotograf Martin s paničkou Janou a její pejskem plemene border kolie na jeho oblíbené místo k Nejmenší pražské rozhledně. Fotili společně na zdejších cestách a loukách. Během setkání se povedlo nafotit spoustu krásných portrétů, momentek, ale také společných fotek.

Ve čtvrtek 06. října 2022 navštívil fotograf Luboš Malhostovickou pecku, kde na něj čekala panička Dana a její dcera spolu s pejskem plemene Falt Coated retrívr. Počasí v tento den opravdu přálo, sluníčko se na obloze před západem ukázalo a tak se povedlo nafotit spoustu krásných momentek, portrétů, ale i pohybových a společných fotografií.


CHCEŠ ODHALIT KDO STOJÍ ZA POŘÍZENÍM KRÁSNÝCH FOTOGRAFIÍ CHLUPÁČKŮ?

Zjisti, kdo se stará o pohodlí páníčků, pořízení fotografií chlupáčků a kdo se následně pečlivě věnuje úpravě všech fotografií, aby byly dokonalé do posledního chloupku!

Fotíme psy, 2023
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky