CO JE U NÁS NOVÉHO?

Přečti si, kterého chlupáčka jsme nedávno přivítali před našimi fotoaparáty a jaké další focení pro Tebe v brzké době chystáme!

Kříženec

03.10.2022

Pondělí 03. října 2022 patřilo fotografce Renatě a páníčkům, kteří za fotografkou vyrazili do Radimovic u Všerub spolu se svým báječným psím parťákem. Pejsek skvěle pózoval před objektivem a povedlo se tak nafotit jeho krásné portréty, akční pohybové fotografie a došlo i na společné fotografie.

Neděli 02. října patřila fotografce Renatě, která za paničkou Martou vyrazila do Plzně. Fotografoval se tentokrát pejsek plemene zlatého retrívra v nádherných zákoutí nedalekého lesa. Pejsek skvěle pózoval před objektivem a povedlo se tak nafotit jeho krásné portréty, ale i akční fotografie.

Středa 28. září 2022 patřila fotografce Jarce, která se setkala spolu s páníčky jejich nádherným psím modelem plemene Jack Russell teriér na oblíbeném místě v Rudné, kde společně fotili. Povedlo se jim během jejich setkání zachytit nádherné portréty, ale také akční pohybové a společné fotografie.

Kříženec

28.09.2022

Ve středu 28. září 2022 vyrazil fotograf Martin se dvěma dámami a pejskem křížence do krásného Centrálního parku Stodůlky. Fotili společně na zdejších schodech, lavičkách, ale také v trávě u stromů. Během setkání se povedlo nafotit spoustu krásných portrétů, momentek, ale také společných fotek.

Papillon

27.09.2022

V úterý 27. září 2022 vyrazil fotograf Martin s majitelkou pejska plemene papillon do krásného parku v okolí Nejmenší pražské rozhledny. Fotili společně na zdejších cestičkách, lavičkách, ale také v trávě. Během setkání se povedlo nafotit spoustu krásných portrétů, momentek, ale také akčních fotek.

V pondělí 26. září 2022 vyrazil fotograf Martin s majitelkou pejska plemene bílého německého špice do krásné lokality v parku u Letohrádku Hvězda. Fotograf Martin spolu s paní majitelkou vyrazil na zdejší cestičky a trávníky. Během setkání se povedlo nafotit spoustu krásných portrétů, momentek a svou roli si během fotografování zahrálo i...

Dalmatin

23.09.2022

Pátek 23. září 2022 patřil fotografce Jarce, která se setkala spolu s paničkou Danielou a jejími dvěma nádherným psími modely plemene dalmatina v Pticích, kde společně fotili. Povedlo se jim během jejich setkání zachytit nádherné portréty, ale také společné fotografie.

Čtvrtek 22. září 2022 patřil fotografce Renatě a paničce, která za fotografkou vyrazila do Radimovic u Všerub spolu se svými dvěma úžasnými psími parťáky plemene jezevčíka a border teriéra. Pejskové skvěle pózovali před objektivem a povedlo se tak nafotit jeho krásné portréty a došlo i na společné fotografie s paničkou.

V neděli 18. září 2022 vyrazil fotograf Martin s majitelkou pejska plemene velkého švýcarského salašnického psa nedaleko Prahy, do Zdib. Fotograf Martin spolu s paní majitelkou vyrazil na zdejší louku u pole, protože byl pejsek mladý a bylo třeba se jeho potřebám přizpůsobit. I přesto se povedlo nafotit spoustu krásných momentek.

Neděle 11. září 2022 patřila fotografce Renatě a paničce, která za fotografkou vyrazila do Radimovic u Všerub spolu se svým báječným psím parťákem plemene stafordširského bulteriéra. Pejsek skvěle pózoval před objektivem a povedlo se tak nafotit jeho krásné portréty, akční pohybové fotografie a došlo i na společné fotografie obohacené o holi barvy....

Neděle 04. září 2022 patřila fotografce Renatě a dvěma páníčkům, kteří za fotografkou vyrazili do Radimovic u Všerub spolu se svým báječným psím parťákem plemene boloňského psíka. Pejsek skvěle pózoval před objektivem a povedlo se tak nafotit jeho krásné portréty, akční pohybové fotografie a došlo i na společné fotografie pejska s jeho páníčky.


CHCEŠ ODHALIT KDO STOJÍ ZA POŘÍZENÍM KRÁSNÝCH FOTOGRAFIÍ CHLUPÁČKŮ?

Zjisti, kdo se stará o pohodlí páníčků, pořízení fotografií chlupáčků a kdo se následně pečlivě věnuje úpravě všech fotografií, aby byly dokonalé do posledního chloupku!

Fotíme psy, 2023
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky