CO JE U NÁS NOVÉHO?

Přečti si, kterého chlupáčka jsme nedávno přivítali před našimi fotoaparáty a jaké další focení pro Tebe v brzké době chystáme!

V pondělí 27. června 2022 se setkala fotografka Kája společně s psí modelkou plemene německého ovčáka nedaleko Poříčan, kde se nachází nádherná příroda plná úžasných zákoutí, skal, ale také vodní plochy, která doslova vyzývá k fotografování. Léto nám začalo v plném proudu a tak nebylo pochyb, že si během fotografování psí modelka užije i příjemného...

Šeltie

21.06.2022

Sobota 11. června 2022 patřila opět fotografce Jarce, která se setkala spolu s klientkou a jejím nádherným psím modelem plemene šeltie ve Veltrusích, kde společně fotili. Povedlo se jim během jejich setkání zachytit nádherné portréty, ale také pohybové fotografie pejska ve zcela přirozeném lesním prostředí.

Pátek 10. června 2022 patřil fotografce Jarce, která se setkala spolu s klientkou a jejím německým špicem v okolí Roudnice, ve které společně fotili. Povedlo se jim během jejich setkání zachytit nádherné portréty pejska ve zcela dokonalém prostředí rozkvetlé louky a parku.

V pondělí 06. června 2022 vyrazila fotografka Veronika společně s klientkou a jejím čtyřnohým parťákem plemene jorkšírský teriér do nádherných Riegrových sadů. Počasí opravdu skvěle přálo, a tak se povedlo malinkého psího modela nafotit v krásných zákoutích zdejších sadů.

V neděli 29. května 2022 jsme společně s paničkou Klárou úžasného psího modela plemene Kavalír King Charles Španěl Ivánka navštívily zámecký park v Náměšti nad Oslavou. Dopoledne slibovalo nádherné slunečné počasí a přesně tak se i stalo. A tak se nám podařilo během krátké chvilky nafotit velké množství nádherných momentek a portrétů ve zdejším...

Čau čau

25.05.2022

V neděli 22. května 2022 navštívila fotografka Veronika pražské Letňany, kde na ní čekala panička Helena spolu se svým pejskem plemene čau čau. Počasí v tento den opravdu přálo, a tak se povedlo nafotit spoustu krásných momentek, portrétů, ale i společných fotografií, které budou doma zdobit paničce zeď jejího pokoje.

Papilloni

30.04.2022

V neděli 15. dubna 2022 navštívil fotograf Luboš KK Zetor Brno, kde na něj čekala panička Kateřina spolu s jejími pejsky. Počasí v tento den příliš nepřálo, sluníčko se sice neukázalo, i přesto se však povedlo nafotit spoustu krásných momentek, portrétů, ale i pohybových fotografií báječných psích modelů.

Border kolie

27.03.2022

V neděli 27. března 2022 vyrazila fotografka Veronika za paničkou a jejím báječným psím parťákem plemene border kolie na Prahu 5, konkrétně do parku Sacré Coeur, který se již zbarvil do nádherných jarních odstínů. Počasí během fotografování přálo, a tak se povedlo vykouzlit úžasné jarní portréty.

Kříženec

26.03.2022

V sobotu 26. března 2022 se setkala fotografka Veronika společně s majitelkou sympatického křížence na Kladně v parku, kde si společně užily nádherného jarního počasí a již kvetoucích keřů. Během setkání při fotografování vzniklo několik krásných momentek v pohybu, ale také krásné jarní portréty.

Ve středu 23. března 2022 vyrazila fotografka Veronika společně s klientkou a jejími čtyřmi jorkširskými teriéry na Prahu 6, konkrétně na Divokou Šárku. Počasí všem dokonale přálo, a tak se povedlo všechny malinké psí foto modely nafotit během odpoledního zapadajícího slunce na louce. Fotili se zvlášť, ale došlo i na hromadné fotečky.

Kříženec

21.03.2022

V neděli 06. března 2022 navštívil fotograf Luboš Sádek u Poličky, kde na něj čekala panička Mirka spolu s jejím pejskem, křížencem Valdou. Počasí v tento den příliš nepřálo, bohužel nevydržela ani sněhová pokrývka, i přesto se však povedlo nafotit spoustu krásných momentek, portrétů, ale i pohybových fotografií báječného psího modela.


CHCEŠ ODHALIT KDO STOJÍ ZA POŘÍZENÍM KRÁSNÝCH FOTOGRAFIÍ CHLUPÁČKŮ?

Zjisti, kdo se stará o pohodlí páníčků, pořízení fotografií chlupáčků a kdo se následně pečlivě věnuje úpravě všech fotografií, aby byly dokonalé do posledního chloupku!

Fotíme psy, 2023
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky